Welkom op de pagina algemene voorwaarden van Magleads.nl.

Voor bedrijven die zich willen aanmelden bij Magleads gelden er aanvullende voorwaarden die we kenbaar maken bij de aanvraag voor deelname.

Magleads.nl is een dienst van Theme Dutch Ltd. Via de website van Magleads.nl kunt u naar aanleiding van onze redactionele artikelen bij één of meerdere geschikte bedrijven aanvullende informatie of een offerte op maat aanvragen. Afhankelijk van uw aanvraag zorgt Magleads ervoor dat uw aanvraag bij bedrijven terecht komt die u van gedegen advies kunnen voorzien of uw mogelijke opdracht kunnen uitvoeren. Afhankelijk van uw aanvraag zijn dit bedrijven met een landelijke en/of regionale dekking. De aangesloten bedrijven die wij benaderen sturen de gevraagde informatie en/of offertes rechtstreeks naar u en zonder tussenkomst van Magleads.

Aanvraag voor meer informatie en/of een offerte

Bij aanvragen voor meer informatie of een offerte via Magleads bent u verplicht uw gegevens correct en volledig in te vullen. Aanvragen met juiste en volledige contactgegevens en/of opdrachtgegevens kunnen wij verwerken en doorsturen naar de bij Magleads aangesloten bedrijven. Zijn uw contactgegevens en/of opdrachtgegevens onjuist of onvolledig ingevuld, dan nemen wij indien mogelijk contact met u op en proberen de aanvraag alsnog te verwerken.

Uw aanvraag voor meer informatie of een offerte is kosteloos. Indien bedrijven voor aanvullende diensten kosten in rekening brengen (het maken van tekeningen of bepaalde berekeningen), dan maken zij dit vooraf kenbaar en vragen vooraf om uw akkoord.

Het aanvragen van meer informatie en/of een offerte staan wij alleen toe indien het een serieuze aanvraag betreft. Als wij vermoeden dat uw aanvraag niet gebaseerd is op het verkrijgen van meer concrete informatie en/of een reële offerte, dan wordt deze niet in behandeling genomen. De bij Magleads aangesloten bedrijven steken immers veel tijd en kosten in de behandeling van uw aanvraag via Magleads.

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag of verzoek om meer informatie nemen de bij Magleads aangesloten bedrijven (zonder tussenkomst van Magleads) contact met u op voor aanvullende informatie, verdere uitleg of een offerte. Dit kan zowel per e-mail als per telefoon. Uiteraard wil het bedrijf een afspraak met u maken als voor bepaalde diensten of producten het nodig is om de situatie ter plaatse te bekijken. Wij waarderen het overigens zeer als u op eigen initiatief een bericht stuurt naar de bedrijven die een offerte hebben uitgebracht, maar de uiteindelijke opdracht niet hebben gekregen.

Aansprakelijkheid van Magleads

Magleads staat buiten alle contact en de eventuele relatie die u met de bij Magleads aangesloten bedrijven aangaat vanaf het moment dat Magleads uw (offerte)aanvraag doorstuurt naar deze geschikte bedrijven. Deze bedrijven brengen mogelijke offertes uit onder hun eigen naam en voorwaarden. Magleads kan niet garanderen dat aangesloten bedrijven u daadwerkelijk van meer informatie voorzien en/of een offerte uitbrengen. Uw contactgegevens en/of opdrachtgegevens worden doorgestuurd naar maximaal 6 geschikte bedrijven.

Magleads doet haar uiterste best om de bedrijven voor deelname te controleren op betrouwbaarheid en de kwaliteit van de aangesloten bedrijven te waarborgen, maar u bepaalt zelf met welk bedrijf u een overeenkomst aan gaat. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze, de kwaliteitseisen en garanties van het desbetreffende bedrijf. Magleads informeert wel naar ervaringen van u als aanvrager en biedt u ook de mogelijkheid om uw ervaringen via onze website met anderen te delen. Magleads treft indien nodig maatregelingen bij negatieve ervaringen.

Privacy van persoonsgegevens

Magleads hecht waarde aan uw privacy en houdt zich aan de wet bescherming persoonsgegevens. Hoe wij uw privacy waarborgen en en hoe wij uw gegevens behandelen leest u in onze privacyvoorwaarden.