What-els-Roermond

Dé Goudsmid van Roermond, What Els?!

Een trouwring met diamanten, een klassieke slavenarmband of een paar mooie oorbellen: met zo’n sieraad mag u gezien worden. Maar een sieraad is vaak meer dan dat. Het is een aandenken aan een persoon of aan een bijzondere dag.

Bij goudsmid What Els?! wordt uw persoonlijke verhaal verwerkt tot een uniek sieraad waar u nog lang van gaat genieten.

Een persoonlijk sieraad van What Els?!

Sieraden zijn vaak een heel persoonlijk cadeau. Ze vormen een herinnering aan een verloving of een trouwdag, maar het kan ook een aandenken zijn aan een opa of tante die het sieraad cadeau heeft gegeven. Juist omdat sieraden vaak zo’n bijzondere herinnering oproepen, stelt u hoge eisen als u een armband of ketting uitzoekt. Misschien heeft u al een idee voor het ontwerp of wellicht heeft u een verhaal in gedachten die u er graag in verwerkt wilt hebben. Els van Heijst, de vrouw achter What Els?!, helpt u hierbij. Elk sieraad wordt speciaal voor u ontworpen en de boodschap die u met de ring, oorbellen of ketting uit wilt dragen, vormt daarbij de basis van het ontwerp. Zo ontstaat er een concept dat de goudsmid in Roermond vakkundig verwerkt tot een uniek, handgemaakt sieraad.

Sieraden met een lang leven

Een trouwring, een ketting van uw geliefde of een klein armbandje voor uw pasgeboren dochter: dit zijn allemaal unieke sieraden die u het liefst uw hele leven koestert. U wilt dan ook graag dat het sieraad over een aantal jaar nog net zo mooi is als op het moment dat u het krijgt of cadeau geeft. Die wens wordt werkelijkheid als u een sieraad bestelt bij What Els?!. Els van Heijst is sinds 2010 gecertificeerd goudsmid en edelsteendeskundige. Uw sieraad komt tot stand met grote vakkennis en creativiteit, waarbij er grote aandacht is voor de materialen. Want alleen met kwaliteitsmaterialen weet u zeker dat uw unieke sieraad een lang leven heeft. Dankzij het grote vakmanschap zijn er al heel wat tevreden klanten die rondlopen met een uniek sieraad van What Els?!. De ontwerpen zijn zelfs opgevallen bij de jury van ‘Erfstuk van de Toekomst’. Bij deze Nederlandse ontwerpwedstrijd was What Els?! in 2014 namelijk een van de genomineerden.

De goudsmid in Roermond geeft 10% korting op uw sieraden

Hoe leuk is het om uzelf of een ander te verwennen met een mooi sieraad? Maar het cadeau wordt nog leuker als u het met korting kunt kopen. Daarom profiteert u bij What Els?! van een unieke aanbieding. Want als u vóór juli 2015 een order plaatst en erbij vermeldt dat u reageert naar aanleiding van deze advertorial actie, dan krijgt u meteen 10% korting. Dat is toch mooi meegenomen. Bent u benieuwd naar de laatste nieuwtjes rondom de goudsmid in Roermond, wordt dan lid van de Facebookpagina. What Els? is te volgen via www.facebook.com/What.Els.Goldsmithing. Al kunt u natuurlijk ook gewoon een keer langskomen.

Hopelijk tot snel!

Bezoek hier de website: www.what-els.com

 

Leave a comment