Garagedeuren Hörmann: voor iedere garage een passende deur

Bestaan er garagedeuren die volledig passen bij u, uw woning en uw wensen? Ja hoor, die bestaan.

Uw garagedeur kunt u namelijk helemaal zelf samenstellen. Van het type deur tot het motief en van de kleur tot de handgreep: u bepaalt. Daar komt bij dat garagedeuren tegenwoordig goed isoleren en volkomen veilig zijn. Redenen genoeg dus om u eens te verdiepen in de mogelijkheden van garagedeuren!

Garagedeuren Hörmann: van kanteldeur tot roldeur.

Er bestaan verschillende soorten garagedeuren. Hörmann, een begrip in de wereld van garagedeuren, biedt deze verschillende types. Zo is er uiteraard de kanteldeur, de klassieke en tijdloze garagedeur die kantelend opengaat. Wilt u liever maximaal de ruimte hebben om in en voor de garage te parkeren, dan is de sectionaaldeur een optie.

Sectionaaldeuren openen namelijk loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Ook de roldeur, de garagedeur die van beneden naar boven oprolt, biedt dit voordeel. Zijwaartse sectionaaldeuren gaan aan de zijkant open. Het voordeel hiervan is dat de garagedeur niet helemaal open hoeft als u er met de fiets doorheen wilt. Ook is de doorrijhoogte maximaal. Dan zijn er nog de openslaande garagedeuren; gemakkelijk als u regelmatig fietsen of tuinapparaten uit de garage wilt halen. Heeft u een nieuwe garagedeur nodig, dan is het dus belangrijk om allereerst na te gaan welk type deur u wilt hebben.

Garagedeuren Hörmann worden afgestemd op uw wensen.

Maar bij het type deur houdt de keuze niet op. Integendeel. De garagedeur kunt u namelijk helemaal afstemmen op uw eigen wensen. Bij Hörmann heeft u bijvoorbeeld de keuze uit vele verschillende kleuren, oppervlakten, motieven, handgrepen en deurkrukken.

Houdt u van een robuust uiterlijk, een fijn gestructureerd oppervlak, een aluminium handgreep, bijzondere motieven of van leuke kleuren? Het kan allemaal. Kiest u voor een houten sectionaaldeur van Hörmann, dan kunt u zelfs een eigen motief ontwerpen! En bij een kanteldeur kunt u zelf een ontwerp maken of laten maken voor de gevel van de garage. Ook de vorm van de garagedeur speelt geen rol.

Of deze nu rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog is: een Hörmann-sectionaaldeur kan altijd op maat worden gemaakt. Volop mogelijkheden dus. Zo creëert u zelf de garagedeur van uw dromen.

Garagedeuren Hörmann: veiligheid gegarandeerd.

Veiligheid staat bij garagedeuren uiteraard voorop. Want iedereen wil ongelukken en inbraken voorkomen! De kanteldeuren van Hörmann zijn daarom goed beveiligd tegen neervallen. Ook kunnen vingers vrijwel niet tussen deze deur beklemd raken. En de zijdelingse sectionaaldeur stopt onmiddellijk als deze in contact komt met een persoon, voorwerp of voertuig. Kinderen kunnen dus gerust spelen in de buurt van deze garagedeuren.

Ongenode gasten maken ook nauwelijks kans. De automatische sectionaaldeuren van Hörmann kunnen bijvoorbeeld niet opgetild worden dankzij een optilbeveiliging. U, uw gezin en uw spullen zijn dus veilig met deze garagedeuren. Een prettig idee. Dus wilt u een garagedeur die volledig voor u op maat wordt gemaakt en die uiterst betrouwbaar is? Neem dan contact op met Hörmann en laat u adviseren!

Leave a comment