Garagedeuren-in-Maastricht

Garagedeuren in Maastricht

Als onderdeel van een woning wordt het fenomeen ‘garagedeuren’ vaak niet erg serieus genomen door de bewoners. Ze ziet dit gewóón als een deur – een bescherming van het voertuig dat ‘s avonds in de garage staat. Maar een garagedeur is meer.

Want heb je er wel eens bij stilgestaan dat een garagedeur ook aanzienlijk veel ruimte van een schuur of garage kan innemen? Bijvoorbeeld wanneer ze niet op de juiste manier inklappen. Er bestaan dus veel opties om niet alleen de garagedeur, maar de hele garage te optimaliseren. Die lichten we hieronder voor je uit. En mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je onderaan deze pagina direct een offerte of méér info aanvragen. Wel zo handig!

Garagedeuren in Maastricht

Het veilig stallen van een fiets, motor, auto of ander voertuig gaat aan de hand van een eigen garage. Hiermee minimaliseer je de kans op beschadigingen, voorkom je diefstal én ontwikkel je voor jezelf een gevoel van veiligheid. Ten slotte staat de auto gewoon in je eigen woning. De beveiliging op zich is al een reden voor de aanschaf van een kwalitatief hoogstaande garagedeur. Maar er is meer. Je wilt ook dat de woning er vanaf de buitenkant gezien fraai uitziet. Mede daarom worden garagedeuren anno 2015 geleverd in allerlei verschillende kleuren. Vraag een offerte aan en verken het ruime aanbod. Er zijn ten slotte genoeg mogelijkheden om een deur te vinden die past bij jouw wensen!

Garagedeuren in Maastricht – weke soorten zijn er?

In Maastricht kun je een keuze maken uit een aanbod bestaande uit de volgende soorten garagedeuren:

Roldeuren

Zéér populair – roldeuren! En terecht, want deze deuren nemen weinig ruimte in beslag, zijn op afstand bedienbaar en ogen modern en fraai. Hierbij rolt de deur zich op, hetgeen mogelijk wordt door het speciale materiaal, om zich vervolgens schuil te houden vlak onder het plafond. Je hebt er haast geen omkijken naar.

Sectionaal Garagedeuren in Maastricht

Sectionaaldeuren lijken in zekere zin op roldeuren, hoewel je bij deze versie zo mogelijk nog minder omkijken naar de deur hebt. Deze wordt verborgen in het plafond.

Garagedeuren mét deur

Garagedeuren met daarin een extra deur zijn handig voor gezinnen met jonge kinderen. De extra opening wordt daarmee een soort tweede voordeur voor het huis.

Openslaande deuren

De openslaande deur komt relatief gezien erg veel voor, maar is inmiddels ook verouderd. Je bedient ze handmatig én ze nemen een zekere ruimte van de oprit in beslag, waarbij je dus geen auto vlak voor de garage kunt parkeren.

Kanteldeuren

De kanteldeuren kantel je handmatig naar buiten toe open. Je ziet ze veel in woonwijken.

Garagedeuren in Maastricht – waar koop ik ze?

Woon je in Maastricht? En ben je al een tijdje op zoek naar garagedeuren die passen bij jouw persoonlijke wensen en voorkeuren? Vraag dan hieronder op zeer eenvoudige wijze een offerte aan! Als dat je te ver gaat: een pakket aan informatie kunnen we je eveneens toesturen. Je bent hiervoor op de goede pagina beland!

Garagedeuren in Maastricht – weer let je op?

Nog even twee aandachtspunten voor, tijdens en na de koop. Voorzie jezelf van goed advies en voorkom verrassingen achteraf. Kies daarnaast de deur die bij je past en verlies de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog.

Leave a comment