garagedeur-lammelen-wit

Garagedeuren Mithra voor kwaliteit en veiligheid

Garagedeuren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het type deur, de kleur, een extra inloopdeur of niet: er is genoeg om over na te denken! Fijn, want het uiterlijk van de garagedeur bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning.

Maar fijner is het ongetwijfeld wanneer de kwaliteit en veiligheid van de garagedeuren gegarandeerd zijn. Zodat u daar in ieder geval niet over hoeft na te denken.

Garagedeuren Mithra: sectionaaldeuren op maat

Heeft u een nieuwe garagedeur nodig, dan kunt u kiezen uit verschillende typen deuren. Een daarvan is de sectionaaldeur. Sectionale garagedeuren gaan van beneden naar boven open. Dat betekent dat er geen extra ruimte aan de buitenkant van de garage nodig is voor de deur, anders dan de traditionele kanteldeur. U kunt de plaats vóór de garage daardoor volledig benutten.
Sectionaaldeuren zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. U kunt deze dus helemaal afstemmen op de rest van uw woning. Sectionaaldeuren van Mithra, specialist in garagedeuren, kunnen bovendien worden voorzien van een loopdeur. Dankzij deze extra deur hoeft u niet de gehele garagedeur te openen als u er bijvoorbeeld met de fiets doorheen wilt. Dat is lekker gemakkelijk. De loopdeur is er in drie verschillende breedtes en kan links, rechts of in het midden van de garagedeur worden geplaatst. En ook de plaats van de deurklink en het slot bepaalt u zelf. Volop mogelijkheden dus!

Garagedeuren Mithra voor kwaliteit en veiligheid

Een nieuwe garagedeur laten plaatsen is een investering die u niet te vaak wilt doen. Daarom is het belangrijk dat garagedeuren lang meegaan en beschermd zijn tegen wind, water en doorbuiging. De garagedeuren van Mithra worden uitvoerig en langdurig getest op deze punten en voldoen daardoor aan de Europese EN-normen. Ook veiligheid is hier een essentieel onderdeel van. Gelukkig maar, want iedereen wil uiteraard dat het gezin en andere mensen veilig zijn rondom de garagedeur! De Mithra-garagedeuren hebben daarom onder andere een onderloopbeveiliging. Dat houdt in dat de deur nooit op iets of iemand terecht kan komen. Zodra dat dreigt te gebeuren, schuift de deur direct automatisch weer omhoog. Ook hebben deze garagedeuren bijvoorbeeld een vingerknelbeveiliging. Kinderen kunt u dus met een gerust hart laten spelen in de buurt van deze sectionaaldeuren.

Garagedeuren Mithra beschermen tegen inbraak

De garage lijkt misschien de plaats waar inbrekers het gemakkelijkst doorheen kunnen komen. Maar dat is zeker niet het geval. Zo is de garagedeuraandrijving van Mithra automatisch beveiligd. Als ongenode gasten de garagedeur willen openen terwijl de stroom is uitgeschakeld, wordt het tandwiel geblokkeerd. De inbreker heeft daardoor geen kans om de deur open te duwen. De afstandsbediening waarmee u de garagedeur kunt openen en sluiten, is ook veilig. Deze werkt namelijk op de veilige 868,8 Mhz-frequentie. Er zijn maar liefst 74 triljoen codes mogelijk, met een meervoudige controle van het ontvangen signaal. Ook hiermee is uw garage maximaal beveiligd. Dus heeft u een nieuwe garagedeur nodig en staan kwaliteit en veiligheid voor u voorop?

Leave a comment