Normstahl-garagedeuren

Garagedeuren Normstahl: mooi, comfortabel en uiterst veilig

De garagedeur is de poort naar buiten toe. Maar ook de poort naar uw huis. Wel zo prettig dus wanneer de garagedeur bij u en uw huis past. Deze bepaalt toch voor een groot deel het uiterlijk van uw woning.

Kunt u garagedeuren dan op maat laten maken, passend bij uw wensen? Ja, dat kan. De tijd dat de garagedeur het lelijke eendje van de woning was, is namelijk voorbij!

Garagedeuren Normstahl overtreffen uw verwachtingen

Bij Normstahl, een merk voor innovatieve en geautomatiseerde garagedeuren, kunt u kiezen uit vele modellen en kleuren garagedeuren. Wilt u graag een sectionaaldeur, een deur die van beneden naar boven opengaat, dan heb u de keus uit drie types. Deze types kunt u vervolgens weer in allerlei modellen, kleuren en afmetingen krijgen. Past een zijwaartse sectionaaldeur beter bij u, een deur die aan de zijkant opengaat? Of gaat uw voorkeur uit naar een traditionele kanteldeur? Dan heeft u keus uit diverse standaardkleuren. Maar u kunt ook uw eigen RAL-kleur kiezen, als u dat liever heeft. Wat ook leuk is: u kunt zelfs de toegangsdeur van uw woning laten aanpassen aan de garagedeur. Prettig, want de toegangsdeur en garagedeur liggen vaak dicht bij elkaar. Zo kunt u dus helemaal zelf de uitstraling van uw woning bepalen.

Garagedeuren Normstahl voor comfort

Garagedeuren zijn tegenwoordig echter niet alleen mooi, ze werken ook heel eenvoudig. Met een garagedeuraandrijving hoeft u uw auto namelijk niet meer uit. U kunt de garagedeur automatisch openen, ook als u nog een eindje van de garage af bent. Met een druk op de knop opent de aandrijving uw garagedeur en kunt u na een lange werkdag dus nog lekker even blijven zitten. Tegelijkertijd kunt u ook de verlichting in de garage of op de oprit inschakelen. Fijn als het slecht weer is. Normstahl heeft een groot aanbod garagedeuraandrijvingen, dat er bovendien mooi uitziet. Ook het comfort van uw garagedeur kunt u dus helemaal zelf bepalen! Comfort betekent overigens ook: een goede isolatie. De huidige garagedeuren zorgen vrijwel altijd voor een aangenaam klimaat in uw garage. Het is dus geen straf meer om in de garage te vertoeven. Ook bespaart u met een goed isolerende garagedeur op uw energiekosten. U kunt de investering daarmee zelfs weer terugverdienen.

Garagedeuren Normstahl: veiligheid gegarandeerd

Maar hoe fijn een mooie, comfortabele en isolerende garagedeur ook is, veiligheid is voor iedereen ongetwijfeld het allerbelangrijkst. De meeste mensen komen waarschijnlijk dagelijks langs de garagedeur. Bij Normstahl staat veiligheid dan ook voorop. De garagedeuren van Normstahl zijn erg stabiel en hebben een veilig vergrendelingssysteem waardoor de kans op letsel tot een minimum wordt beperkt. Ook kinderen zijn veilig in de buurt van deze garagedeuren. Bovendien voldoen de deze garagedeuren aan weerstandsklasse 2. Dat wil zeggen dat ze genoeg weerstand bieden tegen inbraakpogingen. Een geruststellend idee dus. Kortom, bent u op zoek naar een passende, zeer comfortabele en uiterst veilige garagedeur? Bel Normstahl en ontvang de informatie die u wenst!

Leave a comment