garagedeur-lammelen-wit

Garagedeuren Novoferm: volop mogelijkheden, comfort en veiligheid

Was een garagedeur vroeger nog ‘gewoon een garagedeur’, tegenwoordig is het veel meer dan dat. Garagedeuren zijn vandaag de dag verkrijgbaar in allerlei types, modellen en kleuren.

Volop mogelijkheden dus. Zo kiest u zelf de deur die het best bij u en uw woning past. Bovendien zijn de huidige garagedeuren goed geïsoleerd, altijd veilig en beschermd tegen inbraakpogingen. Een geruststellend idee.

Garagedeuren Novoferm: in alle types, modellen en kleuren

Heeft u een nieuwe garagedeur nodig, dan is het belangrijk om eerst te beslissen welk type deur u wilt. Zo zijn er sectionaaldeuren, garagedeuren die van beneden naar boven opengaan. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor gaat de deur gemakkelijk open en is er geen extra ruimte aan de voorkant van de garage nodig. U kunt de plaats vóór de garage daardoor tot op de laatste centimeter benutten. Openslaande garagedeuren hebben het gemak van een brede doorgang. U hoeft bovendien niet de hele deur te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan. Dit geldt ook voor garagedeuren met loopdeur. Verder is er natuurlijk de klassieke kanteldeur. Een stevige en robuuste garagedeur. Al deze deuren kunt u bij Novoferm krijgen in verschillende modellen, kleuren, dessins en met diverse deurprofielen. U bepaalt dus helemaal zelf hoe uw garagedeur eruit ziet.

Garagedeuren Novoferm zijn altijd comfortabel

De huidige garagedeuren zijn niet alleen in allerlei uitvoeringen te verkrijgen, ze zijn ook nog eens comfortabel. Zo heeft Novoferm twee verschillende aandrijvingssystemen waarmee u eenvoudig sectionaaldeuren en kanteldeuren kunt bedienen. Met een druk op de knop opent en sluit u de garagedeur en loopt of rijdt u zo naar binnen. Als het slecht weer is, kunt u dus fijn in de auto blijven zitten. Het comfort zit ‘m ook in het isolerend vermogen van de garagedeuren. Zo zijn de stalen sectionaaldeuren van Novoferm dubbelwandig geïsoleerd. U kunt deze deuren krijgen in toenemende isolatiewaarden. Kiest u bij Novoferm voor de Easyport-kanteldeur, dan krijgt u een volledig geïsoleerde garagedeur. U bespaart hiermee op uw energiekosten. Bovendien is het een ideale oplossing als u uw garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wilt gebruiken: geen kou of tocht meer!

Garagedeuren Novoferm beschermen tegen inbraak

Hoeveel mogelijkheden garagedeuren ook bieden en hoe prettig het ook is dat de deuren aan uw eigen wensen kunnen voldoen, één ding vindt u ongetwijfeld het belangrijkst: de veiligheid. Dat geldt ook voor Novoferm, waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Daarom biedt bijvoorbeeld een driepuntsvergrendeling bij handbediende deuren van Novoferm extra weerstand bij een inbraakpoging. En openslaande garagedeuren kunt u uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen. Hiermee verkleint u de kans op inbraak in uw woning. Een fijn idee, vooral als uw garage aan het huis grenst. Dus wilt u ook een garagedeur die u kunt afstemmen op uw eigen wensen, die comfortabel is én uiterst veilig? Bel Novoferm en vraag naar de mogelijkheden!

Leave a comment