verano-cassette-garagedeuren

Garagedeuren Verano voor maatwerk, comfort en veiligheid

verano-cassette-garagedeurenWilt u een mooie garagedeur die afgestemd is op uw woning, die veilig is én veel comfort biedt? Het kan allemaal.

Garagedeuren anno nu zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten, gemaakt van de allerbeste materialen, optimaal geïsoleerd en heel eenvoudig in de bediening. Bovendien gaan deze garagedeuren jarenlang mee. U hoeft dus maar een keer de perfecte garagedeur uit te kiezen.

Garagedeuren Verano: altijd maatwerk

Hoe breed of hoog uw garage ook is, garagedeuren passen altijd. Zo maakt Verano – een toonaangevend merk en internationale speler op de projectenmarkt – garagedeuren op maat. Maar de garagedeur past ook altijd bij u en uw woning. Met verschillende panelen kunt u de deur namelijk helemaal afstemmen op uw eigen wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een garagedeur met een strak, glad paneel, een paneel met een gestreept profiel of een paneel met rechthoekig reliëfvlak. En dat is nog niet alles. Ook de kleur bepaalt u zelf. Garagedeuren van Verano zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. U kunt de garagedeur bijvoorbeeld dezelfde kleur geven als de rest van de gevel, als u dat wilt. Bovendien is er een ruime keus uit houtnerf- en metallicfolies, zodat u ook de structuur kunt afstemmen op de kozijnen. Handig, want daardoor lijkt uw woning groter!

Garagedeuren Verano zijn goed geïsoleerd en veilig

Vindt u het belangrijk dat de garage goed geïsoleerd en veilig is? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden. Zo zijn de garagedeuren van Verano van robuuste materialen gemaakt, waardoor er geen tocht meer doorheen komt. De garage krijgt daardoor een aangenaam klimaat. Even naar de garage lopen is dus geen straf meer. Rolpoorten zijn tevens goede geluidsisolatoren. Bovendien bespaart u met een goed geïsoleerde garagedeur energie en dat kan u flink wat geld schelen! Veiligheid is met deze deuren ook gegarandeerd. Als buitenstaanders een garagedeur van Verano proberen te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Bij rolpoorten blokkeren de lamellen en kunnen ze niet opgetild worden. Inbrekers hebben dus nauwelijks kans. Ook hoeft u niet te vrezen dat er ongelukken gebeuren doordat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur. De motoren van de deuren zijn namelijk uitgerust met een obstakeldetectie. Een geruststellend idee.

Garagedeuren Verano voor gemak en comfort

Garagedeuren van Verano zijn op afstand bedienbaar. U kunt de garagedeur dus met een druk op de knop openen, sluiten of stoppen. Erg gemakkelijk als u aan komt rijden of fietsen. Dat geldt ook voor rolpoorten, die een sterke motor hebben die het zware werk verricht. Wat ook comfortabel is: rolpoorten van Verano gaan jarenlang storingsvrij mee. De lamellen van de rolpoorten kunnen niet verschuiven of vastlopen. Ook zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Daar doet u dus vele jaren mee. Prettig, want een investering als een garagedeur wilt u natuurlijk niet te vaak doen. Dus spreekt dit gemak, comfort en het maatwerk u aan? Neem contact op met Verano en laat u doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde dealer!

Leave a comment