website-laten-maken

Professionele WordPress website laat je maken bij Theme Dutch

Theme Dutch is een full service internetbureau en ontwikkelt WordPress websites voor de wereldwijde markt. We hebben veel ervaring met bedrijven, reclamebureaus, webdesigners, stichtingen en particulieren die gebruik (willen) maken van WordPress cms websites op basis van een template.

We weten dus als geen ander wat jij nodig hebt. Allereerst halen we meteen alle zorgen bij je weg. Hoe? We regelen alles: vanaf domeinnaam registratie op jouw naam, alle installaties inclusief hosting via een gerenommeerd provider (indien gewenst je huidige provider), inclusief updates.

Een professionele WordPress website zonder zorgen

Ons concept is simpel en met het speciaal voor jou ontwikkeld online ordersysteem wordt je makkelijk en snel door je bestelling geloodst. Kies aan de hand van onze voorbeeld templates je favoriete WordPress website inclusief eventuele opties en we nemen je opdracht in meteen in behandeling. Je bepaalt zélf de termijn voor oplevering en je krijgt een kant en klare website voorzien van ”dummy content” die je zelf makkelijk aanpast.

 

Voor Webdesign Roermond – Bel Themedutch internetbureau

Wat Theme Dutch voor je doet:

  • Domeinnaam registratie, je bent zelf direct eigenaar Verzorgen van je hosting account
  • Installatie van je Server
  • Installatie van je WordPress cms
  • Installatie van de Database
  • Installatie van het template inclusief voorbeeld Dummy content Installatie van SEO by Yoast
  • Installatie van het Contactformulier/Gravity form
  • Installatie van Woocommerce (alleen bij cms-webshop) Inclusief: 1 jaar premium hosting t.w.v. € 120,-

Wat doe je zelf?

Niets!

Je website is klaar voor gebruik zodra wij klaar zijn. Je kunt meteen beginnen met het vullen van de content. Dit doe je aan de hand van handige voorbeeld content die wij reeds in je website hebben geplaatst. Wil je binnen 48 uur online? Geen enkel probleem!
Een professionele WordPress website volledig uitbesteden

Het is natuurlijk goed mogelijk dat je de ontwikkeling van je nieuwe website compleet wilt uitbesteden en wil overlaten aan de echte professionals. Dan verzorgen wij uiteraard de gehele opmaak van alle pagina’s en aan de hand van jouw gewenste huisstijl(kleuren). Laat ons eerst gewoon weten wat je nodig hebt en vooral wat je doel is. Vervolgens verzorgen wij een complete en goed onderbouwde offerte op maat, rekening houdend met jouw wensen en budget.

Ben je klaar voor een professionele WordPress Website?

 

 

 

 

Leave a comment