schoonmaakbedrijf-janssens-roermond

Schoonmaakbedrijf Janssens – Roermond

Schoonmaakbedrijf en glazenwasser Janssens is een begrip in de regio Limburg op het gebied van glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Dit jong en dynamisch bedrijf staat bekend om betrouwbaarheid en een zeer goede verhouding in prijs en kwaliteit.

Tevreden klanten staan bij Janssens voorop. Veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden binnen het bedrijf en Janssens is dus ook VCA gecertificeerd. Om het milieu te sparen werkt zij tevens met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Vakkundige dienstverlening voor particulieren en bedrijven.

Schoonmaakbedrijf Janssens – Roermond primaire vakkundigheid is het professioneel ramen wassen van kantoren, winkels, bedrijven en flatgebouwen tot vier verdiepingen hoog in Limburg, maar ook particuliere klanten die graag de ramen van hun woning professioneel gewassen willen hebben zijn bij Janssens van harte welkom. Voor ramen van flatgebouwen en kantoren maakt Janssens gebruik van het Tuckerpole systeem. Tuckerpole is een telescopisch glasbewassings-systeem waarmee zij vanaf de grond tot 15 meter hoog een streeploze glasbewassing garandeert door het gebruik van gedemineraliseerd en ontkalkt water. Op verzoek van de klant wast Janssens hoge ramen ook met de hand, indien het gebruik van ladders tot de mogelijkheid behoort.

Schoonmaakbedrijf Janssens voor eenmalige of periodieke schoonmaakklussen

De trouwe relaties zijn verspreid over heel Limburg maar Schoonmaakbedrijf Janssens komt altijd op de afgesproken tijd en staat garant voor een streep- en vlekkeloos resultaat. Kantoren, winkels, bedrijven, scholen maar ook particulieren kunnen elke eenmalige of periodieke opdracht zorgeloos aan Janssens uitbesteden.

Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een offerte aanvragen?

U heeft een bedrijf of bent u een particulier en u zoekt naar een gecertificeerd, betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakbedrijf of glazenwasser? Dan is Schoonmaakbedrijf Janssens – Roermond een uitstekende keus. Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte op maat kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 

Schoonmaakbedrijf Janssens al jaren onze vaste glazenwasser

Davy komt nu al vele jaren bij ons en we zijn altijd tevreden met het resultaat.

Roermond

 

 

Leave a comment