Helen Nathalia – Creative Director

Oprichter en samen met Mike het creatieve brein achter Magleads heeft haar sporen verdiend in het reclame/communicatievak waar zij vele honderden accounts op haar naam heeft staan, van Multinationals tot en met kleine zelfstandigen. Het ontwikkelen van een succesvolle corporate identity, communicatie strategie of campagne is voor haar het mooiste wat er is.

Helen stuurt onze tekstschrijvers en fotografen aan en zij begeleidt de dagelijkse leiding. In combinatie met Mike en Marco ontwikkelt zij strategieën voor het uitrollen van ons concept over meerdere Europese landen.

Mike de Leeuw – Creative Director

Oprichter en samen met Helen het creatieve brein achter ons concept houdt zich bezig met de dagelijkse leiding van het web project team. Vanwege zijn internationale sales & marketing achtergrond is hij de ideale sparringpartner voor Marco die de sales activiteiten voor zijn rekening neemt.

Mike is tevens medeoprichter van Themedutch, een webdevelopment bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress templates en software. Zijn concepten worden in meer dan 120 landen verkocht en voornamelijk aan bedrijven, reclamebureaus en webdesigners. Vanzelfsprekend kijkt u nu naar een van zijn ontwerpen.

Runel PHP – PHP/JQUERY programmeur

Runel is een PHP programmeur in hart en nieren die graag praat en zingt terwijl hij code klopt. Hij is de rechterhand van Mike en in de meeste gevallen de handen van Mike. Runel ontwikkelt wat hij bedenkt.

Hij is een kei in PHP en heeft een uitstekend gevoel voor Marketing en zoekmachine optimalisatie.

Dea – Copywriter

Met haar ervaring als copywriter sluit Dea zich graag aan bij het team van Magleads. Sinds haar universitaire opleiding is ze steeds meer gaan schrijven, houdt ze verscheidene blogs bij en werkt ze als redacteur bij een jong en dynamisch tijdschrift.

Dea schrijft graag teksten over producten en diensten in de categorieën business, bouwen, welness, tuin en wonen op basis van uitgebreide research om hiermee de lezer zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Linda Pijl – Copywriter

Na jarenlang jobhoppen ontdekte Linda eindelijk dat ze ook haar met haar grootste passie, het schrijven, een boterham kon verdienen. Ze ruilde het uitzicht op de potten en pannen van haar restaurant in voor dat van een toetsenbord en scherm en daar was ze. Linda schrijft het meest over doe-het-zelf, bouwartikelen en productbeschrijvingen. Ze is tevens de trotse eigenaar van een blog over Turks eten.

Wij van Magleads zijn blij dat Linda die beslissing genomen heeft en dat ze samen met haar collega auteurs onze site van informatieve teksten wil voorzien.

Geeske de Vries – Copywriter

Toen Geeske tijdens een studie Bedrijfseconomie gasthoofdredacteur mocht zijn van een meidentijdschrift, viel ineens het kwartje: ze wilde niet met cijfers bezig zijn, ze wilde schrijven! Ze switchte naar de opleiding Communicatie en kon daarna aan de slag bij een communicatiebureau. Zo werd schrijven haar dagelijkse bezigheid. Geeske vindt het heerlijk om zich in te leven in verschillende onderwerpen, mensen en organisaties, en krijgt naar eigen zeggen kippenvel als een tekst ‘klopt’.

Bij Magleads schrijft ze vooral artikelen over onderwerpen die betrekking hebben op business, bouwen, wellness, tuin en wonen.