Website-laten-maken-in-Rotterdam

Website laten maken in Rotterdam?

Waarom een website laten maken in Rotterdam? Ook voor Rotterdamse ondernemers geldt dat je het niet redt zonder website. Lees hier meer over website laten maken Rotterdam!

Vroeger was het voldoende om een advertentie in de Gouden Gids te hebben. Tegenwoordig kan het u als ondernemer omzet kosten als u alleen maar daar te vinden bent. Ongeacht welke diensten of producten u levert, zonder website bestaat uw bedrijf niet. Mensen zoeken snel op Google naar uw concurrenten, terwijl u moeite moet doen om nieuwe klandizie binnen te halen.

Met een goede website haalt u vrij gemakkelijk nieuwe klanten binnen en bewijst u dat u een serieus bedrijf bent!

Waarom website laten maken Rotterdam?

Als ondernemer zit u krap in uw tijd en u heeft wel wat beters te doen dan websitebouwers op hun hielen zitten en de hele dag te mailen en bellen. Met een goede website haalt u klanten binnen, des te meer als uw websitebouwer verstand heeft van zoekmachine optimalisatie. In dat geval wordt uw website zo gebouwd en geschreven, dat uw bedrijf makkelijk gevonden wordt via Google en andere zoekmachines. Dit heeft echter wel invloed op de kosten, dus overleg dit van te voren met de websitebouwer van uw keuze.

Website laten maken Rotterdam – kosten?

De kosten van een website laten maken verschillen enorm. Zelf heeft u invloed op de prijs door van te voren goed te bedenken wat u wilt. Hoe uitgebreid moet de website zijn? Hoeveel pagina’s wilt u precies? Moeten er unieke foto’s en filmpjes op de website komen? Levert u zelf de teksten aan, of moet de websitebouwer dat regelen? Moet de website goed gevonden worden in Google? Dit zijn allerlei aspecten die invloed hebben op de prijs.

Een mobiele website laten maken in Rotterdam

Een goede websitebouwer doet dit automatisch, maar het is erg belangrijk dat u zelf in de gaten houdt dat uw website op tablets en mobiele telefoons ook goed werkt. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat er steeds meer zoekopdrachten via een mobile device (smartphone of tablet) worden gedaan, in plaats van via een computer of laptop.

Als uw website niet goed functioneert op een mobiele telefoon of tablet, is de kans groot dat de bezoeker alsnog naar een concurrent stapt, die wél een duidelijke website heeft die direct laadt.

Website laten maken Rotterdam – waar moet je op letten?

Verschillende bedrijven en ondernemers laten hun website maken in Rotterdam. Het is een verstandige zet om hen na te doen, maar waar moet je op letten als je besluit een website te laten maken? Wat tips en adviezen op een rij:

  • Portfolio: heeft de websitebouwer van uw keuze een uitgebreid portfolio? Als ze niet in staat zijn om eerder werk te laten zien, kan het best zijn dat u met amateurs of oplichters te maken heeft.
  • Meedenken: u bent ondernemer, geen websitebouwer. Natuurlijk is het belangrijk dat u ongeveer weet wat u wilt, maar het is het werk van de websitebouwer om dat in kaart te brengen. Een professioneel bedrijf denkt met u mee en komt met goede voorstellen voor uw website.
  • Tarieven: is het bedrijf open over de tarieven? ga nergens mee akkoord totdat u het eens bent over de kosten. Het zou zonde zijn als uw website plots een stuk duurder uitvalt dan u had verwacht.

 

 

Leave a comment